Join The Wave

elizeu-dias-xarhNpLSHTk-unsplash

Join Us

Ben je ook enthousiast geraakt over onze visie? Meld je dan nu aan voor een welkomscursus.  In 4 avonden ga je ontdekken waar The Wave voor staat en of dit ook matcht bij jou. Tijdens deze avonden eten we met elkaar, leren we elkaar wat beter kennen en delen we onze visie.

Ook voor al je vragen zijn we er voor je. En als je dit wilt, kun je ook nog een gaventest doen. Hier zul je gaan zien waar jouw passie ligt. Zowel binnen de kerk als ook voor je werk, gezin of hobby’s. Na deze 4 avonden is er de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een van onze communities. 

De eerstvolgende gaat van start op: maandagavond 25 september 2023.

Dopen

Dopen is iets heel moois. In de tijd van Jezus was het heel normaal om een rabbi te volgen. Dopen betekende in die context concreet dat je de rabbi in alles ging volgen. Jezus werd ook gezien als rabbi. En daarom is het zo belangrijk om Hem in alles te volgen. Om je ‘oude’ leven af te leggen en daarmee te zeggen: “ik wil Jezus in alles gaan volgen.” Dat is wat er bij het dopen plaatsvindt. 

Wil jij ook Jezus in alles volgen en Zijn leerling zijn? Meld je dan nu aan voor een kort introgesprek over het dopen. Dan vragen we je waarom je je wilt laten dopen en hoe wij dit dan voor ons zien. Bij mooi weer en een goede temperatuur van het zeewater, dopen we het liefst in de Noordzee! 

isabel-pineiro-r3AegFpTbxk-unsplash
IMG_0214

Meedoen

Ben jij ook zo enthousiast geworden om actief mee te doen aan The Wave?
Doe mee! We werken graag samen met mensen die ook Gods liefde op heel ongedwongen wijze willen verspreiden in de maatschappij. 

Wil je meteen aan de slag met je gaven en talenten? Klik dan op de link en we nemen contact met je op.