F.A.Q.

Veelgestelde vragen

The Wave staat voor de oneindige golven van Gods liefde, die God door mensen heen wil laten stromen. In ons logo zie je drie golven. Dit omvat de drie-eenheid van God. Vader, Zoon en Geest. Met de glorie van God als bovenste golf. Gods aanwezigheid is de belangrijkste drijfveer voor ons. 

Met deze golven inspireren we mensen om ook een golf te zijn van God.
We geloven dat de golven mensen aanraakt, inspireert en uiteindelijk zelfs steden en landen kan transformeren. Vandaar dat je in het logo een kerk, gemeentehuis en een stukje samenleving ziet. We geloven dat God in iedere invloedssfeer van de maatschappij zijn liefde wil laten stromen. 

Elke zondag om 10.00u is er een Celebration, behalve op een 5e zondag v.d. maand. Dan ben je om 19.30u welkom bij onze Healing Night!

Wij geloven dat Kerkzijn veel meer is dan alleen samenkomen op de zondagochtend. Daarom vinden wij het belangrijk, naast dat we aanwezig zijn in de samenleving, om ook geregeld doordeweeks bij elkaar te komen.
De actuele activiteiten vind je hier.

Ben je ook enthousiast geraakt over onze visie? Meld je dan nu aan voor een welkomscursus.  In 4 avonden ga je ontdekken waar The Wave voor staat en of dit ook matcht bij jou. Tijdens deze avonden eten we met elkaar, leren we elkaar wat beter kennen en delen we onze visie.